Sponsorer

Challenge40 - våre sponsorer...

Flight Park
Flight Park Gardermoen AS tilbyr deg trygg og behagelig parkering - 24 timer i døgnet. Du leverer bilen rett foran avgangshallen (av- og påstigningsfeltet), og en av våre sjåfører kjører den til vår inngjerdede og bevoktede parkering. Når du returnerer får du bilen levert, ferdig oppvarmet, på korttidsparkeringen utenfor ankomsthallen.


Lifesystems
Lifesystems har beskyttet reiselystne, eventyrere og ekspedisjoner mot ulykker og sykdommer i over 20 år. Konstant utvikling basert på erfaringer og vitenskapelig forskning har holdt Lifesystems helt i front innen "outdoor and travel health protection".


led lenser
Led Lenser lager lykter til de fleste formål. Led Lenser vinner stadig tester og har et sterkt fokus på utvikling av stadig ny teknologi. Hodelyktene fra Led Lenser har tatt det norske markedet med storm.


compeed
Compeed beskytter, forebygger og lindrer store og små gnagsår. Compeed har flere enkle løsninger på utfordringer aktive mennesker opplever!


nitteberg bil


fetsund fysikalske
Fetsund Fysikalske holder til i Fetsund sentrum og tilbyr forskjellige former for fysikalsk behandling, blant annet: Ultralydscanning, Trykkbølge, Triggerpunktbehandling, Fitmate VO2-måling, Kinesiotaping, Redcord, Deep Oscillation.

Diadora
Diadora - Bekledning og sko for din sport! Sykkel, løp, fotball, tennis m.m.


Camelbak
Camelbak leverer drikkesystemer for enhver aktivitet!
"Camelbak continuously reinvent and forever change the way people hydrate and perform."


Fuel of Norway
Energidrikker utviklet i samarbeid med idrettsutøvere, ernæringsbiologer og forskere. Laget for deg som trenger en ekstra energiboost i hverdagen for å yte bedre på trening eller i konkurranser.


st
Stanley - Varm drikke siden 1913. I over 100 år har Stanley laget de beste termosene på markedet. Stanley vinner testene fordi de holder lengst på varmen og tåler mest juling.


leatherman
Leatherman er synonymt med multiverktøy. Ett verktøy til alt!


buff
Buff har siden 1992 vært referanseproduktet innen elastiske halser til bruk for nær sagt en hver anledning. Praktisk til alle idretter og ikke minst multisport! Produksjonen foregår i Catalonia, like ved Barcelona i Spania.